maanantai 9. helmikuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #43

Ja niin kuin minä kieli poskella torstaina värjäsin leimakuvia, että on valmiina haasteeseen, niin eikös tän kerran aiheena ole kortti ilman leimakuvaa!!!Idean äitinä tällä kertaa Elina, kiitos erittäin haastavasta haasteesta.Viikonloppu menikin sitten miettiessä mitähän sitä tekis, miten onkin niin vaikeaa, kun ei ole hirmu kauaa siitä kun ei käyttänyt leimakuvia ollenkaan? Noh, nämä syntyi eilen illalla pitkän tuskailun jälkeen.
Ensin ruskea kortti, tykkään väreistä.Sitten tämä näpräily kortti,

Kortin kannessa on siis tällainen pieni haitari kortti. Nauhaa ei meinannut millään löytyä, joten piti hiukan leikellä koiran palkintoruusuketta! ;) Toivottavasti se ei huomaa!Eipä ole pitkilleen näin tarkkaan tullut näpräiltyäkään.

6 kommenttia:

 1. Kivoja! Hyviä nauhanlähteitä ovat myös paitojen sisäpuolella olevat hengariinripustuslenkit (Mitä himputteja ne oikeasti ovatkaan?), tosin ehkä joku muu käyttää niitä siihen oikeaan tarkoitukseensa. Toista rusettien lähdettä en ilkeä tähän laittaa... :D

  VastaaPoista
 2. Kivat kortit, toi ruskea kuitenkin mun lemppari näistä:)

  VastaaPoista
 3. Ihania molemmat.ottaisin mielelläni vastaan:))

  VastaaPoista
 4. siinä on 2 tosi kaubista ja kivaa korttia!

  VastaaPoista
 5. Oletpas ollut tuottelias! Kauniita kortteja molemmat. Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 6. Varsinkin tuo sininen kortti on hieno! Hyvä idea laittaa toinen kortti päälle ja olet tehnyt vielä niin upeaa työtäkin ja paljon aikaa vievää ashartelua siihen. Myös ruskeaan sävytetty kortti on kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!