maanantai 13. huhtikuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #52

heipsan taas pitkästä aikaa kaikille, tuli pyörähdettyä täällä:ja jotenkin on lomavaihde jäänyt päälle, kun ei oikein lähde käyntiin.. tämän kertaisen haasteen emona: Maria H ja täytyypä sanoa, että kinkkisen haasteen heitti. Perjantaista asti olen mallin kanssa tuskaillut, kolme korttia sain aikaiseksi, jokaisessa on jotain vikaa... hmph!

10 kommenttia:

 1. sinähän ahkera olet ollut!! Ihania kortteja kaikki 3!

  VastaaPoista
 2. Vau! Minulla oli vaikeuksia tehdä edes yksi kortti näin haastavan mallin mukaan ja sinä teit samassa ajassa kolme, jotka kaikki ovat ihan omanlaisiaan. Pääsiäiskortissa on leimakuvan väritys onnistunut todella upeasti ja pidän paljon tulppaaneista. Koirakortit ovat heikkouteni, joten ihastuin keskimmäiseen korttiisi heti, etenkin kun nuo kurakelit ovat taas alkaneet ja meidänkin koiraa saa olla koko ajan pesemässä. Onko nuo tassun jäljet nauhaa vai leimoja? Hiirikortissa on myös aivan ihanat värit ja tietysti teksti sopii mitä mainioimmin kuvaan.

  VastaaPoista
 3. Sepä tässä olikin se ongelma, kun en ollut ekaan tyytyväinen, piti tehdä toinen, joku tökki siinäkin niin syntyi vielä kolmas...Ikuinen kierre! ;)Tassut on tarroja, kuten tuon koirakortin kuvatkin, Penny Balckin tarroja!

  VastaaPoista
 4. Wau!!! Noihan on tosi upeita kortteja kaikki kolme. Jokainen on vain aivan erityylinen, että vaikea uskoa saman tekijän tekemäksi. Pitäisi vissiin päästä kans lomalle, jos sitten alkaisi löytymään uusia ideoita. Tuo koirakortti on kyllä täysin omaan makuuni (tähän kuuluis ihastunut-hymiö).

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja molemmat:) Tuo pääsiäistyttö on kyllä yliveto...hieno leimakuva ja somasti väritetty:))

  VastaaPoista
 6. Että kolme korttia sait tehtyä ja minä yhdenkin kanssa painin vaikka kuinka kauan. Kivannäköisiä ovat kaikki korttisi ja erilaisiin tarkoituksiin. Hienoa työtä :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kortteja kaikki! Koiraihmisenä täytyy kyllä sanoo, että toi koira kortti hyppäs kaikista eniten silmille. Se on aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Taijat olla aikka kriittinen... Nimittäin oikein nättejä kortteja meikäläisen silmään!
  Ylimmäinen on ihan pop!

  VastaaPoista
 9. Oisinpa minäkin palmun alla...
  Waude!
  Aivan mahtavia kortteja ja vielä kolme kipaletta!
  Koirakortti oli minun mieleeni, koiraihminen kun olen =)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!