maanantai 11. toukokuuta 2009

Äipälle matto!

Olenpas saanut muutakin aikaiseksi kuin kortteja ja treenejä koirien kanssa! Jatkoin piiiiiiiitkä aikaista projektiani, maton kutomista ja vauhtiin kun pääsin, niin teinpä samalla äitienpäivälahjaksi maton, joka tosin on vieläkin kangaspuilla, pitänee irroitella sitten joskus! ;)Yksi matto itselle on jo pohjalla! Enää sellaiset 20m lointa jäljellä! ;)
Lopuksi vielä loistavia ideoita kesää odotellessa, mitä kannattaa ehdottomasti totetuttaa...NOT!

-lähde 33km pyörälenkille, noin niinkuin kylmiltään, talven jälkeen, mitä sitä turhia vähemmällä kilometrimäärillä harjoittelemaan, lahjattomat harjoittelee!Mitä mäkisempi lenkki, sen parempi!

-haravoi pihaa n. 4h putkeen ja reipasta tahtia, varsinkin jos seuraava päivä on töitä! Äläkä turhaan käytä mitään kylmägeelejä, joutavia hömpötyksiä! ;)

nimim. "Ai kuinka niin kipeä pipertäjä?"

4 kommenttia:

 1. Auts, meiksi komppaa. Nimim. kallonpohjanlihasten tulehdus ja punaiset pillerit...

  Mutta matoista oon aika vakuuttunut! Kyllä ne projektit aina jossakin vaiheessa johonkin vaiheeseen päätyy... :D

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti, raikas! Mullekin avautuu pääsy kangaspuille ihan piakkoin, olisi kiva tehdä mattoja pitkästä aikaa. Enpä tiiä mitä siitä tulis, mutta kai se kun vähän muistelis. Teetkö itse loimet vai tilaatko jostain valmiina? Meillä tosin mattoja yleensäkin käytetään aika vähän. Jostain kumman syystä ovat aina rullalla nurkassa ja menevät aina ruskeasävyisiksi ja kumilastalla saa vetää kilon karvoja.

  VastaaPoista
 3. Marjo: punaiset pillerit? Nyt kuullostaa jo vaaralliselta...;)
  Hisk it: Juu, en todellakaan laita loimia itse, anoppi auttaa! Mietinkin tässä jo että auta armias jos sieltä joku lanka katkiaa niin olen pulassa! ;) Aivan avuton!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen matto. :)

  ja auts tuo pyörälenkki, minä olen aloitellut silleen varovasti... ekalla kerralla koiran kans keskelle kirkonkylää missä iltalenkkeilijöitä :)
  Matka ei ollut pitkä, alle 2 km mutta ne muut kulkijat....

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!