maanantai 25. toukokuuta 2009

Yhyy, ei kerkeä...

...askarrella meinaan! On niin kiirusta töissä ja tuon koiraharrastuspuolen kanssa, ettei kerkeä askarrella.... Monta ideaa kyllä pyörii päässä, vuorokaudessa pitäisi vaan olla enemmän tunteja, nytkin meni pidennetty viikonloppu leirillä Muuramessa ja tottakai, onnistuin löytämään tieni Jyväskylän askartelutarvike liikkeeseen. Askartelupuoti Piassa mopo karkasi käsistä, taas kerran...Kuten kuvasta näkyy, ostin jopa chalkseja, mitä en ole koskaan käyttänyt, ei kai ne niin vaikeita voi olla käyttää, vinkkejä vastaanotetaan! ;)Nuo kuviosakset on Biltemasta.
Nää leimat oli tosi lutusia, en ole muualla nähnytään, varsinkin tuo kissa! Nyt vaan toivotaan sormet ristissä sitä aikaa lisää vuorokauteen.

5 kommenttia:

 1. Ihanat leimasimet :D

  Minä ostin itelleni äitienpäivälahjaksi chalksit ja nyt ihan kummastelen että miksi en tajunnut aikaisemmin niitä hommata vaikka niistä haaveilinkin.

  VastaaPoista
 2. Ihania leimoja!!! tahtoo kans!:)

  VastaaPoista
 3. Tuo kissi on ihana! Ja haluisin kyllä nähdä siun askartelukaapin (-kaappien?) sisällön... :D

  VastaaPoista
 4. Jaa minkä kaappien???? ;) Kaik on hujanhajan ja sopivasti sekaisin!Tervetuloa katsomaan! En ole vielä kerennyt sitä lankaa bongailla, pitää katsoa kun kerkeää.

  VastaaPoista
 5. Vois tosiaan kutsua itsensä kylään muulloinkin kuin jouluisin... Jos sulla/teillä joskus/koskaan on vapaata... Mie virittelen jo aamukampaa loman suhteen: juhannukselta 4 viikkoa! :D

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!