sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Jehkotar Card Challenge #62

Taas haasteessa mukana, luonnoksen suunnittelijana Lehtipöllö, hiukka mallia muuttelin. Jalkapallosta pitävälle kummi-pojalle lähtee tällainen kortti! Jalkapallo aiheista leimakuvaa ei löytynyt, mutta tällainen valmiskuva sentään löytyi. Sopii mainiosti!Koholla 3D-tarroilla.Oli meinaan pikkuisen hankalaa piirrellä noita jalkapallon ruutuja..kokeilkaa piruuttanne! Ei oo helppoo, ei!
Ja sisustaankin piti pari palloa laittaa..

13 kommenttia:

 1. Wau, tosi hieno kortti! tosi magee! juu ja kokemuksesta voin sanoa et on tosiaan "hiukan" hankalaa tuo ruutujen teko ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka, tulin heti vastavierailulle ja ihastelen tätä palloa.....;)

  VastaaPoista
 3. Tämä on TOSI upea idea ja toteutus - ja uskotaan, hirveä piirtäminen on varmasti ollut! - mutta lopputulos sitäkin mageempi!

  VastaaPoista
 4. Mahtava kortti - poikien jutut on ainakin mulle kolomen neitosen äipälle niin vieraita!!Upea idea toi pallo,pakko kai tuota on itekki kokkeilla(tulukoon sitte vaikka rantapallo :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava idea ja erittäin hyvin toteutettuna.

  VastaaPoista
 6. Waude! siisti kortti! Varmasti on ollu hommaa ton pallon tekemisessä! Hieno kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 7. Tämähän on hieno - varmasti saajalleen mieleinen :)

  VastaaPoista
 8. Mahtava kortti, oikeeta äijä-meininkiä!=O)

  VastaaPoista
 9. Jopa olet keksinyt ihanan idean pojan korttiin !

  VastaaPoista
 10. Oletpas onnistunut tekemään 8-vuotiaalle varmasti mieluisan kortin. Hauska idea ja hienosti onnistuit noissa palloruutujen tekemisessä. Itse näkisin varmasti vielä painajaista, jos edes kokeilisin moista:D...

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva idea korttiin tuo jalkapallo! Upea toteutus!

  VastaaPoista
 12. Vastavierailulla olen blogissasi. Jalkapallo kortissasi on mainio. Kovasti tykkäsin muistakin korteistasi. Pirteitä kortteja ovat!!!

  VastaaPoista
 13. Upea upea upea!!! Nostan hattua noiden ruutujen piirtelystä, ovat kyllä niin mahtavan näköiset että ovat varmasti sen kulutetun ajan arvoinen.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!