maanantai 28. syyskuuta 2009

Jcc#76

Haa! Vihdoinkin piuhan päässä, suunnitelmat oli suuret viikonloppuna... askarrella ynnä muuta mukavaa. Eivät sitten toteutuneetkaan, sillä minut "kidnapattiin" yllärisynttäreiden viettoon avokin ja parin kaverin toimesta! Mökkeiltiin Kolilla, savusaunottiin ja uitiin...juu-uh Pielisessä! Hiukka meinasi kirpaista. Mutta mukavaa oli, passasi kolmekymppisiään juhlia, varsinkin kun ensin vietin varsinaisen synttäripäivän yksin kotona!Kai sitä tartteis pikkuhiljaa aikuistua..... njääh! ;)

Tämän kertainen luonnos on vierailevan DT Maijun käsialaa. Halusin kortista hyvin simppelin ison leimakuvan ja kauniin värisen korttipohjan takia, helmiäinen tummansininen...love it!Kuva väritetty copiceilla ja inktenseillä, kuvan reunoille laitoin helmiäisellä kohoaineella pisteitä, lisäksi mutama ääriviivatarra lumihiutale ja keskelle "timantteja"

7 kommenttia:

 1. Valtavan isot onnittelut!!!
  Reippaasti olet juhlinut, uinutkin, hui!
  Kyllä niitä vielä korttejakin ehdit, hyvä esimerkki tuo JCC-korttisi, hieno!!!

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut minultakin!

  Hieno kortti. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kortti! Aivan ihanat värit! =)
  ONNEA ONNEA (hiukan myöhästyneesti)!!!

  VastaaPoista
 4. Kävin Vikingillä Helsingistä päivä Tukholmassa, siinä ehtii käydä monessa askarteluliikkeessä arkena, jos ei mitään tärkeämpää ole ohjelmassa, Panduro Hobby ja sen lähellä, ennen Hötorgetia katua oikealle reilu kortteli, oikealla oleva värikauppa, vanhassakaupungissa Ljungrens ja sitten olen tavallisesti vielä käynyt Skapa Hobbyssa, vaikka pienen kiekuran oikealle kävelyttääkin ennen terminaalille paluuta. Aikaa on ainakin kuusi tuntia ja tiedän joidenkin käyneen jossain metromatkan päässä olevassa kaupassakin, mutta itse en ole muissa käynyt. PUB tavaratalon paperiosastoa en enää löytänyt, liekö lopetettu.
  Huomasin kerran Korttigallerian Maijulla jutun vastaavasta reissusta, olivat käyntipaikat ihan samat, ehkä löydät sen jutun vielä, kategoriasta Tukholma;)

  VastaaPoista
 5. Tässä on kyllä värit ja tunnelma kohdillaan. Ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti ja ihana tunnelma tässä! =)

  VastaaPoista
 7. Onnea, hienon kortin teit, aivan upeat värit ja väritys;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!