maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesäinen vaihto:Kortit samoista materiaaleista#4

Jehkotar järjesti tällaisen kivan kesäisen vaihdon. Ryhmässä on neljä osallistujaa, jotka vuoronperään lähettävät toisilleen samanlaiset materiaalit, joista sitten tehdään kortit. Tällainen lähetys tuli Jehkottarelta. Tuo keltainen paperi oli toiselta puolelta ruskeapohjainen ja kukikas, (Kiisukan blogista näkee kuvan), mutta minä jotenkin automaattisesti käytin tuota keltaista puolta. Ja nyt vasta ajattelin, että olikohan se sama kumpaa puolta käytti? ;) Hyvä minä.
Ja tällaisen sain aikaan minä. Auringonvalon kehveli vääristää värejä...grr.... Tuo keltainen on paljon keltaisempi luonnossa. Ainoastaan korttipohja ja tuo teksti on omista varastoista.

Tämä ihanainen Doodle on väritetty Inktenseillä. Käykääs kurkkaamassa myös muiden kortteja samoista materiaaleista:

4 kommenttia:

 1. Ihanan kortin olet tehnyt tästä =) Ja uskon että on aivan sama kumpaa puolta paperista on käyttänyt kun se on kerta kaksipuoleinen =) On muuten ihan hirvittävän jännää nähdä miten erillaisia kortteja saakaan eri ihmiset aikaan samoista matskuista =D

  VastaaPoista
 2. hih, IHANA!!! Aivan loistava kortti!! =)

  VastaaPoista
 3. Juu ihana kortti täälläkin - ja jälleen aivan upean erilainen!
  Tosiaan ihan vapaa valinta, oli mitkä paperin puolet käyttä jne... tykkään käyttää kaksi puoleisia näissä, antaa enemmän tulkinnan varoja ;D;D!! makee kortti!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!