tiistai 13. heinäkuuta 2010

Jei! Uskokaa tai älkää....

...minä tein sen! Siivosin askartelupöytäni! Jei! nyt on kamat järjestyksessä, (ainakin sekunnin) ja voi taas ajatella askartelua.... sormet jo syyhyäis, mut kun ei kerkee.... :) Helle sais jo mun puolesta loppua, juu ulkona on helle, mutta kun on helle myös mun työpaikalla, +36 astetta sisälämpötila, mikähän lie kun illalla on ihan naatti? :)
Eilen kävi vielä kivoja vieraita kylässä, tekivät aika kolon minun valmiina olleisiin kortteihin. :D Hyvä niin, mietinkin jo, että minne minä niitä tungen. Ja muutama tilauskortti pitäis tehdä.... Kyllä tämä alkaa taas rullaamaan kun pöytä näkyy jo! Isäntä jo sanoi, kun kehuin että pöydän kansi näkyy, että no jo silppuaa, kun istuin laittamassa ez-mountia leimasimiin. :) Siis tietenkäänhän uusia leimaisimia ei ole tullut hamstrattua, eiiiiii.... :D
Seuraavaksi täytyy laittaa päivityksen alle leimasimeni.... Ja myydä ehkä jotain poiskin, katsellaan!

5 kommenttia:

 1. Pssst! Köhköh... Vink! Vink! ;)

  VastaaPoista
 2. Yskä vissiin? ;) JuuJuu, yskä ymmärretty!

  VastaaPoista
 3. hyvät kesän jatkot ja piiperrähän kovasti kortteja.. T: kotkalaiset =)

  VastaaPoista
 4. Heips!
  Itelläkin ois tuo askartelukamojen siivoaminen edessä, ei nyt van saa mitään millään aikaseks.. :( Jos siulla on muuten vielä se Artin pyöräilevä pariskunta-leimasin ja haluat siitä luopua, niin täällä on yksi ostaja :):)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!