torstai 23. syyskuuta 2010

Magnoliahaaste#25

Magnoliahaasteessa aiheena oli käsinkirjoitettu teksti. Noh, kirjoittelin tagiin käsin tuon tekstin, mutta unohdin sitten kuvata pelkän tagin. :) Tällaiseen hauskaan korttimalliin törmäsin Maissin blogissa, eli tuossa vasemmalla rusetin alla on siis rasia, mihin mahtui 4 tuikkukynttilää. Periaatteessa tuohon rasiaan voisi laittaa vaikka karkkiakin. Todella helppo tehdä, itse ohje löytyy täältä.
Silti en ole 100% tyytyväinen korttiini, lähinnä materiaalivalintoihin, mutta näillä nyt mennään. Tämä suloinen tytteli on väritetty Copiceilla, taitaa olla yksi niitä harvoja Magnolian leimasimia joissa Tildalla on suu. :)

8 kommenttia:

 1. Ihana, tällaista suunittelin itsekin tehdä kun olen tähän törmänny niin monessa blogissa, hieno idea! Ja todella kaunis on tämä sinunkin tekemäsi!

  VastaaPoista
 2. ihana violetti värimaailma! itsekkin jo muutaman näitä tuikkukortteja tehnyt, tosi mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava kortti,väritys upeata ja värimaailma!

  VastaaPoista
 4. WAU!!! Tosi kaunis kortti!!! Upeasti väritetty kuva!! voi WAU!!! =)

  VastaaPoista
 5. Heippa! ja kiva kun liityit lukijaksi! ei se avattava kortti mulla menny veltoks, päin vastoin, kun kortti on vähän auki niin pysyy paremmin ainakin pystyssä. Tai mun molemmat tuikkukortit on tehty kyllä aika vahvasta kartongista, kai se riippuu paperistakin.. Eikun kokeilemaan uusia versioita!;)

  VastaaPoista
 6. Todella upea kokonaisuus!!! Ja tuo kuvan väritys on NIIN onnistunut!!!

  VastaaPoista
 7. Ihan uskomattoman upea kortti! Ja tottatosiaan, tää on niitä harvoja mitä magnolia hahmoja missä on toi suu auki =)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!