sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Uusi huone!

Jo neljäs postaus tälle päivälle. :) Lupailin kuvia uudesta askarteluhuoneesta. Nyt olen vihdoin päässyt pois pimeästä nurkastani ikkunan ääreen. Blogin nimi "Pimeää Piiperrystä" kuitenkin säilyy, kyllä tuolla korvien välissä on edelleen pimeää toimintaa.... (ai kuinka niin, jauhemaista Basibactia ei kannata laittaa silmiin silmätippojen asemasta, eikä ainakaan kahta kertaa...krhm)
On mulla telkkukin niin ei ihan yksinäistä ole. :) Onpas mulla kerrankin siistiä, kun vielä pysyis siistinä.

6 kommenttia:

 1. Nice! On kyllä HUOLESTUTTAVAN järjestyksessä kaikki tavarat... :D

  VastaaPoista
 2. No nyt muuten kelpaa askarrella! Mielettömän ihana ja kaikki samassa tilassa. Sähän voisit viikon päästä tehdä uuden postauksen miltä se huone sitten näyttää ;)

  VastaaPoista
 3. kylläpä näyttää ihanalle ja inspiroivalle tilalle kortteja tehtailla.. =)

  VastaaPoista
 4. vau,jo olikin aika saada oma "huone",onko koirilta pääsy kielletty ?! =) onks teill jo lunta? ihanaa,meillä ei oo =( t:sari t

  VastaaPoista
 5. Uutta kuvaa ei tule, antaa teidän pitää tämä harhaluulo siististä huoneesta.. :) Ja Sari, tottakai koirat pääsee askartelemaan, kissikin istuu pöydällä. Isännälle voisi sitä porttikieltoa harkita. ;P Häiriköi!

  VastaaPoista
 6. Ihana huone. Kyllä nyt on mukava askarrella valoisassa huoneessa. Niin ja varmaan opit, että kolmatta kertaa ei kannata silmään tunkea vääriä aineita ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!