maanantai 28. maaliskuuta 2011

Just Magnolia #99-Bingo

Pitkästä aikaa Just Magnolia-haasteeseen kortti. Bingo-ruudukko, josta oman suoransa sai valita löytyy täältä. Minun suora on tuo Gems-flowers-ribbon/lace. Tätä korttia aloitin eilen tekemään Joensuun korttitapaamisessa, mutta sen teko jumi välillä pahasti, yöllä sit viimeistelin. Yö on mulle selvästi tuottoisin aika askarrella. :) Voisko noita askartelutapahtumia järjestää öisin? ;P
Tein tällaisen taittelumallin tällä kertaa.
Tilda on selvästi paennut perhosia munankuoren sisään. Joku vähän innostui noiden perhosten kanssa. :)
Sisustakin tuli kuvattua, simppeli. Kiitos Svetalle, oli mukava tavata vanhoja ja uusia tuttuja! :)Here's my card for this challenge. Gems-flowers-ribbon/lace is my line. :) Hope you like it!

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis-oli ihanaa tavata sinut-

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti! Kiitos sinulle kun pääsit, oli ihana tavata ja tutustua paremmin ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti!! En yhtään ihmettele, että menee piiloon perhosia... Niitähän ei voi häiritä, kun ne on niin ihania ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat raikkaat kevätvärit tässä kortissa :) Mä voisin myös liittyä yöaskertelijoihin...

  VastaaPoista
 5. Waude!!! UPEA raikas kokonaisuus!! tosi kaunis värimaailma!! =)

  VastaaPoista
 6. Tältä se siis näyttää valmiina, ihana! Oli kyllä mukavaa siellä tapaamisessa, vaikkakin minun askartelu jäi kyllä aika vähäiseksi. Oppia tuli siitäkin edestä :))

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavia kortteja täällä siun blogissa!!! Ihastuin tähän korttiin aivan kamalasti! =) Tuo taittelu malli jäi vähän kiinnostamaan,onko siulla ohjetta siihen missään?

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!