tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista by Sveta 4/4

Niin se loppuu kaikki lysti aikanaan. Mervi lähetti ringin viimeiset materiaalit. Ihastuin tuohon vihreään paperiin.... :)

Tein pitkästä aikaa telinekortin. Kaikkia muita materiaaleja käytin paitsi helmipiikki ei suostunut korttiin tulemaan, ujosteli kai...Telinekortti sivulta päin.

Ja kortti sisältä, ihana tuo paperi...huoh! :) Oikein keväinen.Penny Blackin ankka pariskuntaa on väritelty copiceilla ja kokeilinpa perinteisen varjostuksen sijasta tuollaista pilkkutekniikkaa.... ei ehkä niinkään tässä onnistunut, mutta pitänee kokeilla joskus värikkääseen kuvaan...Kiitos Sveta ringin järjestämisestä. :)Ja muillekin rinkiläisille kivoista materiaaleista.


Muut rinkiläiset:5 kommenttia:

 1. Ihana leimakuva! hieno kortti, itsellä ei tule kamalasti noita telinekortteja tehtyä kun jostain pitää muka säästää aikaa että ylipäätään htii kortin tekemään vaikkei se nyt niin monimutkainenolekaan =)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti. Mahtavat paprut kivan voimakkaissa väreissä. Veikeä kuva.

  VastaaPoista
 3. Toi täplittely näyttää tosi hauskalta, taidampa joku kerta lainata ideaa, ;=), hih. Ja värityksessä niin söpösti posket punottaa... Kortti on kuin pöytätaulu. Kiitokset kimppailusta!

  VastaaPoista
 4. Heips hieno väritys, kiva idis, upea tulos, en muuten minäkään saanut sitä piikkiä mihinkään, kiitos seurasta;-))m

  VastaaPoista
 5. Upea väritys, todella ihana kortti! Hauskat punaiset posket, iiiihana ;)). Kiitos osallistumisesta!
  Kiva kun olet mukana taas ;))! Ensimmäisen rinkin tarvikkeet on jo matkalla, toiset lähetän huomenna..

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!