tiistai 31. toukokuuta 2011

Pop Up

Koukussa Kortteihin-sivustolla alkoi taas tekniikkakymppi-haaste. Eli mennään pikavauhtia eri tekniikoita läpi. Tänä vuonna aiheena on eri taittelumallit ja tällä kertaa ekaan haasteeseen piti tehdä PopUp-kortti. Uusi haaste ilmestyy aina tiistaisin ja perjantaisin, lisäksi tulee salamahaasteita, joista ei kerrota etukäteen. Tämä oli jo viime vuonna, silloin en kerennyt osallistumaan. Ajattelin, että tällä kertaa ehdin ekaan haasteeseen, mutta enpäs ehtinytkään.... :) Jotenkin ajattelin, että aikaa on puoleen yöhön, kiireellä väkersin kortin ja paria minuuttia vaille puolen yön latasin kuvan sivuille ja SEN JÄLKEEN luin säännöt: "osallistumisaikaa klo 22 asti!" PÖH ja HÖH! *EDIT: Ehdinpäs kuitenkin, se olikin tiistain klo 22 asti! :) Pitäisköhän joskus OIKEASTI lukea kunnolla. :) Mutta tässä siis pikaisesti väkerretty ja pikaisesti kuvattu PopUp-kortti. Enpäs tiedä, mitä mieltä olen, voi olla että tuunailen vielä tai nykäisen hahmot irti ja laitan jotain muuta..... Ei pitäis tehdä kiireellä mitään. HÖH!
4 kommenttia:

 1. Älä ihmeessä nykäise mitään irti! Tämähän on aivan suloinen kortti! Yllätyin kun luin ,että väkersit sen kiireellä... minulta kestäisi varmaan kolme päivää jos yrittäisin tämmöistä taittelua!!

  VastaaPoista
 2. Älä nyi mitään irti! :) Minusta tämä on taidokas kortti. Itsekin oikein tiirailin korttiasi että kuinka tämä oikein on tehty! Jos vaikka itsekin kokeilisin joskus tehdä tällaista!!

  VastaaPoista
 3. aivan mahtava! upeasti koottu kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, eikä kyllä näytä kiireessä tehdyltä! Täytyy itsekin kokeilla tämän tyyppistä korttia, vaikka omat taittelut ei varmasti näin hienosti onnistu!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!