sunnuntai 14. elokuuta 2011

Magnoliahaaste#63:Lempparileimasin

Magnoliahaaste palaa kuvioihin kesätauolta. Tällä kertaa aiheena:Lempileimasin. Itse ihastuin tähän Cool Santa-leimasimeen heti kun sen sain, enkä kyllä siitä halua luopuakaan. :) Kortti ei ole normaalisti aukeava, vaan tervehdysteksti vedetään sivusta esiin. Ihan kiva malli.Väritykset copiceilla.

11 kommenttia:

 1. Ihastuttava joulukortti ja jälleen kerran kertakaikkisen upea värimaailma.

  VastaaPoista
 2. Siis tosi UPEA kortti!!!!! Cool santa on mahtava ja väritykset taas huippuluokka, Santa ihan säteilee!!!! Wau ja Wau!!!

  VastaaPoista
 3. Ai kunka on taas kauniisti väritetty ja upee kortti :)

  VastaaPoista
 4. Upea kortti! Ihanan täyteiläiset värit!! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea kortti niin hehkuvissa väreissä.Todella hienosti onnistunut väritys joulupukissa.

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hieno kortti! Ei ihan tavallinen joulukortti värien suhteen, muttei haittaa mitään. Päinvastoin, todella onnistunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. Onpas huikean hieno kortti. Minunkin sormet syyhyäisivät jo joulukorttien pariin. Ehkä ensiviikolla :)

  VastaaPoista
 8. Upea, ei voi muuta kun ihastella. Ja mäkin kiinnitin huomiota ihaniin väreihin ja väritykseen (jälleen kerran) =) Tuo pilkkutekniikalla tehty varjostus taustaan on mielettömän ihana. Käytätkö tossa blenderiä vai vaan teetkö noita pilkkuja pelkästään? Olipa sekavasti kysytty, mutta toivottavasti tajusit =D

  VastaaPoista
 9. Ihana joulukortti, ja mahtava väritys! Nämä Mankkujen joulupukit on kaikki minusta mahtavia, itseltänikin löytyy yksi sellainen.

  VastaaPoista
 10. tää on kyllä ihan huippuleima!! on kyllä minunkin lemppareita!!! huisin magee kortti!! upea näyttävä kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!