keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kiikunkaakun kukkaset, minä kun neuloin sukkaset..

Eikun pukki osasi tuoda aivan ihanan siliteltävää lankaa, jonka nimeä en tietenkään muista, eikä langan vyöte ole mukana töissä, mutta lisäilen myöhemmin, jos muistan....

Niin ja lisäksi sain bambu-puikot, uusi tuttavuus meikäläiselle, joten pakkohan niitä oli testata... siinäpä se loma menikin. ;)
Sukkasethan niistä tuli, tosin ehkä kuitenkin liian isot, mutta eiköhän se pesukone tee tehtävänsä, mutta pehmoiset on, hrrr...Ja koska lankaa jäi vielä, niin pitihän siitä tumputkin saada....Se on vaan tuon raitalangan kanssa se ongelma, että eri parisen näköisen siitä saa, kun lankaa ei enää riittänyt samanlaisen kohdan etsimiseen, mutta mitäs se haittaa, omaan käyttöönhän nuo tulee, enkä minä kädet vierekkäin missään kulje...

2 kommenttia:

  1. Täh, mitenkäs paljon minä... eiku pukki... sitä lankaa paketoikaan? Aattelin, että kai se sukkiin riittää... :D Kivat tuli!

    VastaaPoista
  2. Ei mahtanu mitään, kun sitä lankaa vaan riitti ja riitti, jäi sitä vielä vähän vajaa puoli kerää... ;) Yhteen sukkaan meni vähän yli kerä, oisko noilla 6 puikoilla ollut jotain osaa asiaan??? Kiittää vielä pukkia!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!