keskiviikko 7. tammikuuta 2009

The Simpsons...

Sainpas itselleni lomien aikaan tehtyä oman askartelunurkan ja kaikki askartelukamat järjestykseen, nyt vaan ongelmana on se, että se on niin siisti nyt, ettei raaskisi sotkea.... ;) Eikä siihen auta se tieto, että joulupukin tuomilla lahjakorteilla ostelin lisää askartelukamoja, jotka huutaa siistissä rivissään käyttämistä, varsinkin Derwentin akvarellivärikynät (72kpl!!!!!) pitää kovinta meteliä, tahtovat päästä leimakuvien värjäys kokeiluun... ;)

Noh, veljenpojan 11-vee synttärit lähestyy, joten sen kunniaksi askartelin Bart Simpson kortin. Ei kai tarvitse sanoa, että kyseessä on sarjan fani! ;) Lahjakin on Simpsons-aiheinen, mutta ei voi paljastaa...

Bart on omakätisesti piirretty pienen pienestä mallikuvasta, kun en siihen hätään isompaa kuvaa löytänyt, joten Bartin pään mittasuhteet on vähän sieltä tännepäin. (kyllä siitä tunnistaa)Piirsin suoraan keltaiselle kartongille, ettei tarvinnut värittelemään alkaa sen kummemmin.Kortti on avattava, joten jotain vielä pitäisi sisällekin keksiä,mutta muuten siitä tuli aikas kiva, vaikka itse sanonkin!

1 kommentti:

  1. Wau, tämä jäikin viime vierailulla huomaamatta! Ihana idea, varmasti mieluinen saajalleen:)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommenteista!